ummul's FotoPage

By: ummul muhammad

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Tuesday, 17-Oct-2006 23:27 Email | Share | | Bookmark

 
 
 
View all 41 photos...
Assalamualikum... sudah lama kami x uplod pic kat sini. Kalini kami uplod pic2 terbaru untuk Bonda , keluarga dan rakan d msia. Pic mohd panjat pokok & tengh berkebun, tu kat awali ( nama 1 tempat d mekkah, dkt padng arafah) kebun keluarga angkat kami kat sini. Mohd nga badut, tu kat Conslet General Msia Jeddah,
Mohd ngan basikal, tu kat depan umah..
Gambar ngan PM tu 5 jam sebelum beliau berangkat dari istana King Abdullah di mekkah ke airport untuk berlepas ke msia. PM dtg umrah. Dari kiri... Ahmad B Hj Hussin,Hj Hussin Siraj (Tok Guru Ajyad) , PM Dato Sri Abdullah B Ahmad Badawi, Hj Raja Roswardi


To Ummiq... Insyallah ada rezeki x kemana. Kami tunggu kedatangan Mama. 2 org pembantu..? boleh... Bantu macamana..?


Tuesday, 31-Jan-2006 17:27 Email | Share | | Bookmark
muhammad

 
 
 
View all 8 photos...
Haaaaaaaaaaaaaaaa...... ni muhammad kat makkah , waktu ni musim sejuk, jangan ingat jepun jer sejuk yer.. rupapn macam anak jepun heheeh, gambo BABA n UMMInya duduk sekali x der sebab x der org tukang ambik, jadi gilir2 lah. nanti lah banyak lagi gambo nak uplod, gambo ni muhammad ikut BABA pi lawatan kat kandang unta, muzium, kilang kelambu ka`ba n banyak lagi, sbb muhammad ikut waktu tu UMMInya pi tawaf, jadi BABA le jadi ngasoh hari tu.. cik mei mana hadiah untuk muhammad? ulang tahun ke dua.. cik mie nampaknya banyak kerik BABA loni deh..! jadi muhammad nak hadiah dari cik mie jangn lupa copy untuk ma tok


Monday, 16-Jan-2006 00:00 Email | Share | | Bookmark

 
 
 
View all 14 photos...


Sunday, 4-Dec-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark

mukadimah fotopages


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net